Bløde blåbærmuffins med et drys af flormelis. Hvem kan sige nej til det?
Blåbærene jeg har valgt at bruge her er fra blåbærbixen.dk
De er 100% økologiske og dansk produceret. Frem til 1. april får du en bakke store blåbær med ved hver bestilling.
Opskriften er simpel med gode klassiske ingredienser, som du sikkert allerede har i køkkenet. Rigtig god fornøjelse
(ca. 14-16 stk.)
Det skal du bruge til blåbærmuffins:
250 g sukker
150 g smør
3 æg
1½ dl mælk
275 g mel
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
4 dl økologiske blåbær ( Jeg brugte som sagt disse (link direkte til blåbær ved blåbærbixen.dk) )
Sådan gør du:
Rør smør og sukker let og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen.
Rør mælken i.
Bland hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og salt.
Vend melblandingen i æggemassen.
Rør forsigtig blåbærrene i.
Fordel dejen i muffinsforme, de skal kun fyldes ¾ op.
Bag kagerne ved 225º i 15-20 min.
Afkøl dem dine mufffins og drys evt. med lidt flormelis ved serveringen.
Velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar